За нас

Марк Шоп е онлајн продавница за продажба на голем асортиман на производи за
домаќинство. Истата претставува подружница на компанија со долгогодишно работно
искуство од 28 години во областа на производство и трговија.

Целта на Марк Шоп е да го олесни начинот на функвионурање на секојдневниот живот и
да овозможи едноставност при купување на потребните работи во вашиот дом, и тоа, со
помош на интернет купување и доставување на производите до адреса.
Мотото на нашата е-продавница е “Доставуваме квалитет”, а воедно тоа за нас претставува
извонредност.

Секогаш стоиме на рапсолагање за нашите купувачи. Може да не контактирате на
markshopmk@gmail.com или на телефонскиот број 070 648 828.
Испораката опфаќа достава до адреса наведена од страна на купувачот во рок од 24 до 48
часа,во работни денови.

Сите сигурносни протоколи и комуникација со безбедносните системи се овозможени, што
осигурува наплата без злоупотреба на лични податоци обезбедено од страна на
Комерцијална Банка АД Скопје