АПАРАТ ЗА СЕНДВИЧИ-ТОСТЕР-SM-7501W

0.00 ден

Сендвичи припремени во апаратот се секогаш вкусни, а подготовката е едноставна и забавна. Но, откако ќе уживате во мирисот и вкусот, доаѓа до чистењето на апаратот. Состојките на сендвичот се залепени на топлинските плочи, и навистина не постои уживање во него! Поради ова, Home Electronics има конструирано плочи кои едноставно се вадат од апаратот и ги миете како и сите други садови, се разбира, откако чекате да се оладат.

  • 750V
  • Отстранливи плочки за скара (23.5 * 13.5cm)
  • Нелепливи панели
  • Автоматски термостат
  • 2 пилот светла (вклучено / исклучено)

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

Спореди