БЛЕНДЕР-BL-7501W

Елегантен дизајн на Home Electronics Blender е она што го забележувате за прв пат. Но, исклучителна практичност, обезбедува рачката за полесен пренос, отвор за додавање храна
за време на работата, гума за вакуумски затворач за стабилност и дозач. Моќните мотори и четирите спирали лесно можат да се усогласат со секој рецепт. Во зависност од тоа дали чувате супа или крцкате мраз, ќе употребите една од двете достапни брзини или опција за мешање на пулсот. За полесно одржување, домашната електроника овозможи отстранување на чаша стакло од стаклен бокал, па можете да ги измиете одделно во сад. Пластичните делови на ножевите кои се во контакт со храната не содржат бисфенол А, органско соединение кое се смета за штетно за здравјето.

 • 750W
 • 1.5l стаклен сад
 • 2 брзини + пулс
 • Прекинувач за безбедност
 • Крши лед
 • 4 ножеви од нерѓосувачки челик
 • Отстранлив нож за лесно чистење
 • Додатоците може да се мијат во машина за садови
 • Рачка за полесно носење
 • Без бисфенол А компоненти
 • Нелизгава подлога

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

Спореди