ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ-WK-22001W

Кетлер (електричен пијалок) Home Electronics ќе ја поедностави подготовката на топли пијалаци, главно кафе и чај. Нејзината најголема доблест е брзината на греење на
водата, што е од големо значење кога се брзаме и затоа потрошувачката на енергија е помала. Домашната електроника кетлер има каменски филтер, кој се отстранува и се мие, што секако е практична опција која овозможува уредот да се чува чист. Тоа го спречува затоплување ако во неа нема вода, таа автоматски се исклучува кога температурата на водата ќе достигне точка на вриење и ќе заштеди електрична енергија. Единсвтено ваше е да го изберете вашиот омилен чај или кафе и да уживате.

  • 2200W
  • 1.7l
  • Безжична основа со поврзување на 360
  • Рамно дното / покриен грејач изработен од нерѓосувачки челик
  • Автоматско исклучување кога ketler е отстранет од основата
  • Водоотпорна заштита
  • Демонтажа на филтерот и негово перење
  • Простор за кабел испод бокалот

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

Спореди