Купи на рати со Easy Finance

Спореди

Description

СУПЕР БРЗ КРЕДИТ САМО СО ЛИЧНА КАРТА, ВО СОРАБОТКА СО ЕasyFinance

1.ОДБЕРЕТЕ ЕДЕН ИЛИ ПОВЕКЕ ПРОИЗВОДИ ОД НАШАТА ВЕБ СТРАНА(www.marksop.mk)

Facebook профил(https://www.facebook.com/MarkShopMk1/) или од инстаграм профилот(https://www.instagram.com/markshopmk/)

2.НИЕ ЛИЧНО, ВО ВАШЕ ИМЕ ЈА ПОПОЛНУВАМЕ АПЛИКАЦИЈАТА, ЈА ИСПРАЌАМЕ НА РАЗГЛЕДУВАЊЕ И ВО РОК ОД 30 МИН (ВО РАМКИТЕ НА РАБОТНОТО ВРЕМЕ), ДОБИВАМЕ ПОТВРДЕН ОДГОВОР. ОТКАКО КРЕДИТОТ БИДЕ ОДОБРЕН, ВЕДНАШ ДОБИВАТЕ ИЗВЕСТУВАЊЕ И ПРОИЗВОДОТ ЌЕ ВИ БИДЕ ДОСТАВЕН БЕСПЛАТНО ДО ВАШАТА АДРЕСА ( ЗА СКОПЈЕ ИСТИОТ ДЕН, ЗА НИЗ МАКЕДОНИЈА 2-3 РАБОТНИ ДЕНА).

ДОГОВОРОТ ЗА КРЕДИТОТ СЕ ПОТПИШУВА ПРИ ДОСТАВАТА НА ПРОИЗВОДОТ ИЛИ ОНЛАЈН ПО ПРИСТИГНУВАЊЕ НА ВАШИОТ ЕМАИЛ

*ИСПЛАТАТА НА КРЕДИТОТ ЈА ВРШИ ЕasyFinance ДИРЕКТНО НА НАС, А МЕСЕЧНИТЕ РАТИ ЗА ИСПЛАТА ГИ ПОДМИРУВАТЕ ВИЕ ДИРЕКНО КОН ЕasyFinance.

*УСЛОВИ И ПОТРЕБНИ ДОКИМЕНТИ ЗА КРЕДИТОБАРАТЕЛОТ

1.ВРАБОТЕН И РЕДОВНО ДА ПРИМА ПЛАТА НА ТРАНСАКЦИСКА СМЕТКА

2.ЛИЧНА КАРТА,

3.БРОЈЧЕ ОД ЗДРАВСТВЕНА КАРТИЧКА

4.ВАЛИДЕН ЛИЧЕН ЕМАИЛ

5.ВАЛИДЕН ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ

*ДОЗВОЛЕН ИЗНОС НА КРЕДИТОТ

ОД 3000 ДО 100.000 ДЕНАРИ

*РОК НА ОТПЛАТА ОД 3-21 МЕСЕЦ

*УСЛОВИ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ

  • За кредит може да аплицира секое полнолетно лице, на возраст од 18-68 години.
  • Да е државјанин на Р.Македонија.
  • Да поседува валиден мобилен телефонски број.
  • Да остварува редовни приходи по основ на плата, примања по основ на договор на дело или пензија.

*ОТПЛАТА НА КРЕДИТОТ

-ЕДНАКВИ МЕСЕЧНИ РАТИ

* ПРИМЕР (САКАТЕ ДА КУПИТЕ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН,ТЕЛЕВИЗОР,МАШИНА ЗА САДОВИ ИТН)

-МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН-9.999 ДЕН (РОК НА ОТПЛАТА ЗА 9 МЕСЕЦИ)

РАТАТА БИ БИЛА 1316 ДЕН.

-ТЕЛЕВИЗОР-17.900 ДЕН (РОК НА ОТПЛАТА ЗА 18 МЕСЕЦИ)

РАТА БИ БИЛА 1363 ДЕН.

-МАШИНА ЗА САДОВИ 21.230(РОК НА ОТПЛАТА ЗА 21 МЕСЕЦ)

РАТА БИ БИЛА 1452 ДЕН.

*0 ТРОШОЦИ ЗА АПЛИЦИРАЊЕ