Машина за перење алишта Tesla WF71230M

14,099.00 ден

*Капацитет 7 кг

*Напојување 220-240 V

*Моќност 1950W

*Енергетцка ефикасност А++

*45,5 л
*Дијаметар на внатрешна када mm 472 mm
*Дијаметар на вратата mm 300 mm
*Дијаметар на надворешната врата на вратата (надворешен) mm 420 mm
*Нето димензии (W × D × H) mm 595 × 495 × 850
*Бруто Димензии (W × D × H) mm 650 × 575 × 885
*Нето тежина kg 61 kg
*Бруто тежина 65 кг
*Бела боја
*Бруто тежина 57 кг
*Бела боја

ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

Спореди