Sale!

Машина за перење алишта Tesla WF71231M

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

14,099.00 ден 12,990.00 ден

*Капацитет 7 кг

*Напојување 220-240 V

*Моќност 1950W

*Енергетцка ефикасност А++

*45,5 л
*Дијаметар на внатрешна када mm 472 mm
*Дијаметар на вратата mm 300 mm
*Дијаметар на надворешната врата на вратата (надворешен) mm 420 mm
*Нето димензии (W × D × H) mm 595 × 495 × 850
*Бруто Димензии (W × D × H) mm 650 × 575 × 885
*Нето тежина kg 61 kg
*Бруто тежина 65 кг
*Бела боја
*Бруто тежина 57 кг
*Бела боја

ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

Спореди