Машина за перење алишта Тесла WF81490M

*Капацитет 8 кг

*Напојување 220-240 V

*Моќност 2000W

*Енергетцка ефикасност А+++

*Одложен старт(24 ч)

*Обем на внатрешниот када L 53,6 L
*Дијаметар на внатрешна када mm 472 mm
*Дијаметар на вратата mm 310 mm
*Дијаметар на надворешната врата на вратата (надворешен) mm 480 mm
*Нето димензии (W × D × H) mm 595 × 565 × 850
*Бруто Димензии (W × D × H) mm 680 × 660 × 875
*Нето тежина 68 кг
*Бруто тежина 72 кг
*Бела боја

ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

Спореди