Sale!

Машина за перење алишта Tesla WF61030M

14,623.00 ден 10,176.00 ден

*Капацитет 6 кг

*Напојување 220-240 V

*Моќност 1950W

*Енергетцка ефикасност А++

*Обем на внатрешниот када L 38,0 L
*Дијаметар на внатрешна када mm 472 mm
*Дијаметар на вратата mm 300 mm
*Дијаметар на надворешната врата на вратата (надворешен) mm 420 mm
*Нето димензии (W × D × H) mm 595 × 470 × 850
*Бруто Димензии (W × D × H) mm 650 × 555 × 885
*Нето тежина 54 кг
*Бруто тежина 57 кг
*Бела боја

ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ

 

Спореди