Sale!

Машина за перење и сушење на алишта WW86490M

30,373.00 ден 24,299.00 ден

  • 8 + 6 кг
  • 1400 вртежи во минута
  • БА
  • голем екран
  • 16 програми
  • одложено започнување до 24ч
  • регулирање на центрифуга и температура
  • перење + сушење 1 час
  • 56 см длабочина
  • Гаранција 5 години
Спореди