Sale!

Машина за сушење на алишта Тесла WT8C60M

19,748.00 ден 15,749.00 ден

  • 8 кг
  • кондензација
  • Б класа / сад нагоре
  • 16 програми
  • одложено започне 3/6/9/12 часа
  • анти-толпата програма
  • барабан 109 л
  • Длабочина од 61,5 см
  • Гаранција 5 години
Спореди