Sale!

Машина за сушење на алишта Тесла WT8C90M

22,123.00 ден 16,235.00 ден

  • 8 кг
  • кондензација
  • Б класа
  • дисплеј
  • 16 програми
  • одложен почеток до 24 часа
  • анти-толпата програма
  • барабан 109 л
  • Длабочина од 61,5 см
  • Гаранција 5 год
Спореди