НУТРИ БЛЕНДЕР-NB-10001W

Овој извонреден уред не дозволува изговори за недоволен внес на витамини и минерали. Со посебен нож со 6 ножеви, Nutri мешалка лесно ја обработува избраната храна, извлекувајќи ја максималната хранлива вредност од нив. Комбинацијата од различни овошја или зеленчуци со додавање на ореви, некоја лиснато растение и разни семиња, ќе му овозможи на телото неопходна количина на енергија и ќе го брани од вируси. Децата ќе уживаат дури и во оние храна што не сакаат да консумираат, а возрасните може значително да го подобрат својот изглед и здравје, на едноставен начин и уживајќи во вкусот.

  •  1000W
  •  4 чаши Tritan Plastic (1l, 0.7l, 0.5l, 0.3l)
  •  Без бисфенол А компоненти
  •  Отстранлив нож за лесно чистење
  •  Додаток на мијалници во садот
  •  Капак со отвор
  •  6 сечива направени од нерѓосувачки челик
  •  Систен за вклучување/исклучување

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

Спореди