ПЕГЛА-IR-30001B

Со кабел од 3 метри должина, нема повеќе проблеми за да се стигне до секој раб на даската за пеглање, ниту пак пренесување на пеглата од рака на рака. Со моќност од 3000W и опции за прилагодување во однос на материјалот што го пеглате, керамичка плоча која лесно се лизнува, а вертикалниот систем за пеглање со пареа го олеснува исправувањето на наборите на ткаенините што висат. Така да пеглата Home Electronics е отпорна на каменец и има систем за самочистење. И што е најважно, не мора да се грижите ако сте го исклучиле, бидејќи овие пегли автоматски се исклучаат по прекин на употребата, и по вклучувањето, се вклучуваат и се загреваат до зададената температура.

 • 3000W
 • Автоматско исклучување
 • 3м кабел
 • Голем резервоар за вода (375ml)
 • Керамички грејач
 • Континуирана пареа до 30g / min
 • Суво пеглање
 • Вертикално пеглање со пареа
 • Пареа удар
 • Прскање
 • Систем за самочистење
 • Систем за капење
 • Анти-камен систем
 • Прилагодлив термостат

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

Спореди