СЕЦКО -CH-3001W

0.00 ден

Лук, моркови и целер се сецкаат за кратко време, а подготовката на бебешка храна никогаш не беше полесна, бидејќи овој сецко е ефикасен, идеален за мала количина на храна и е лесен за одржување. Најчеста причина за оштетување на слични уреди е кршење на оската на која се монтира ножот. Затоа интегралната оска на сецкото Home electronics е излеана од стаклото, за сигурност и долготрајна употреба. Освен тоа, подот кој не се лизга обезбедува сигурност при работа, а безбедносниот систем на сецкото не дозволува да се вклучи кога сите делови не се правилно инсталирани.

  • 300W
  • 1000ml стаклен сад
  • додатоците се перат во машина за садови
  • Безбедносно заклучување
  • Сечило од нерѓосувачки челик
  • Осовината на ножот е излеана од стаклото

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

Спореди