Sale!

Тесла аспиратор вградлив DB600SW

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

3,990.00 ден 3,259.00 ден

КапацКапацитет на усисивање 280 m3/h
Ширина (cm) 60
Боја Бела
Број на мотори 1
Осветлување 1 x 5 W
Ниво на бучава (dB) 65итет на усисивање 280 m3/h
Ширина (cm) 60
Боја Бела
Број на мотори 1
Осветлување 1 x 5 W
Ниво на бучава (dB) 65

Спореди