Тесла вградлива фурна BO600MB

Капацитет
65 l
Боја
Црна
Енергетска класа
A
Тип
Вентилаторски
Управување
Механичко со тајмер
Број на функции
8
Опрема
1 решетка, 1 плех
Вкупна сила
2100 W
Останато
Систем за ладење на рерната; Автоматско исклучување; Водичи за помош; 5 позиции за решетки / плехови
Потрошувачка на ел. Еенргија по циклус – статичка/со вентилатор
0,99 kW / 0,87 kW
ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ
Спореди