Sale!

Тесла вградлива фурна BO600SX

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

12,290.00 ден 10,399.00 ден

Капацитет 60 l
Боја Инокс
Енергетска класа A
Тип Вентилаторски
Управување Механичко со тајмер
Број на функции 5
Опрема 1 решетка, 1 плех
Вкупна сила 2300 W
Останато Жичани водичи; Чистење со пареа
Потрошувачка на ел. Еенргија по циклус – статичка/со вентилатор 0,76 kW / 0,75 kW

Спореди