ТЕСЛА КЛИМА ИНВЕРТЕР TT68EX81-2432IAW

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

57,990.00 ден

Енергетска класа
A++/A+
Капацитет (Btu)
24000
Тип на фреон
R32
Ниво на бучава
39 dB
Номинален капацитет на ладење (KW)
6.81
Номинален капацитет на греење (KW)
6.87
SEER
6.1
SCOP
4
Годишна потрошувачка – ладење (kWh/a)
390
Годишна потрошувачка – ладење (kWh/a)
1680
Спореди