ТЕСЛА КЛИМА ИНВЕРТЕР 7 KW TT68X21-24321IA

Енергетска класа A++/A+
Капацитет (Btu) 24000
Тип на фреон R410a
Ниво на бучава 31 dB
Номинален капацитет на ладење (KW) 6.81
Номинален капацитет на греење (KW) 6.85
SEER 6.3
SCOP 4
Годишна потрошувачка – ладење (kWh/a) 378
Годишна потрошувачка – ладење (kWh/a) 2100

Капацитет 24000BTU
Напојување со електрична енергија V/Hz 220-240V~/50HZ
Режим на ладење-греење Ладење Греење
Номинален капацитет W 6810 (1500~7310) 6850(1500~5800)
Влезна моќност W 1940 1988
Влезна струја A 8.50 8.70
SEER-SCOP/ Енергетска класа W/W 6,3/ A++ 4,0/A+
Работен опсег (°C) 14 – 53°C -20°C – 30°C
Одвлажнување / сушење Kg/h 2.4
Степен на заштита (IN) / (OUT) (IP) IPX4/IPX4
Степен на електрична заштита (IN) / (OUT) Class I / Class II I/I
Максимална потрошувачка на енергија W 2900
Максимална струја A 12
Копресор
Модел ATN150D42UFZ
Тип DC
Марка GMCC
Внатрешна единица
Мотор за перка
Модел GGSDJ-23A
Влезна моќност W 45W
Капацитет uF 3
Брзина на минута RPM r/min ≤1280
Вентилатор Димензии mm φ111.5X1010
Проток на воздух m3/h 1000/1100
Ниво на бучава dB(A) 30/38/41/44
Нето димензии mm 1010×315×220
Бруто димензии mm 1096×390×297
Нето / бруто тежина Kg 13/16
Надворешна едеиница
Мотор за перка
Модел GZSDJ-31(DC)
Влезна моќност W 70W
Капацитет uF /
Брзина на минута r/min ≤1000
Вентилатор Димензии mm φ536×153
Ниво на бучава dB(A) 47/51/55/58
Нето димензии mm 968×655×375
Бруто димензии mm 1015×715×425
Нето / бруто тежина Kg 45/48
Вид на гас / количина g R410A/2000/2088
Максимален притисок Mpa 4.5/1.9
Цевки
Течност / гас mm 6.35/15.88
Максимална разлика во должина и висина m 25/10

Спореди