ТЕСЛА КЛИМА ИНВЕРТЕР 3,5 KW TM36AF21-1232IAW

Со поволна цена, тивка работа, почист воздух, програмирање по желба и многу корисни функции како што се автоматска дијагностика, restart и одмрзнување, Tesla Standard клима уредите нудат и свежина на природата благодарејќи на филтерот со витамин C, јонизаторот на атмосферата и технологијата за елиминација на мувла и бактерии.

  •  Енергетска класа: A++/A+
  • Капацитет на ладење: 4160W
  • Капацитет на греење: 4220W
  • Моќност на ладење: 1213W
  • Моќност на греење: 1088W
  • Греење/Ладење од -15 до 50 С
  • Препорачана површина до 35 м2
  • фреон   R32

 

ГАРАНЦИЈА 36 МЕСЕЦИ

Спореди