ТЕСЛА КЛИМА 3,5 KW TT35FFML-12410B

ul>автоматска дијагностика, restart и одмрзнување, Tesla Standard клима уредите нудат и свежина на природата благодарејќи на филтерот со витамин C, јонизаторот на атмосферата и технологијата за елиминација на мувла и бактерии.

  • Енергетска класа: B / B</li
  • Капацитет на ладење: 3520W
  • Капацитет на греење: 3500 W
  • Моќност на ладење: 1060 W
  • Моќност на греење: 1025 W
  • Греење/ладење од -7 до 43 С
  • Препорачана површина до 35 м2
  • ЦЕНА СО МОНТАЖА 16990 ДЕН

 

Спореди