ТЕСЛА КЛИМА 5,5 KW TA53FFML-18410B

Со поволна цена, тивка работа, почист воздух, програмирање по желба и многу корисни функции како што се автоматска дијагностика, restart и одмрзнување, Tesla Standard клима уредите нудат и свежина на природата благодарејќи на филтерот со витамин C, јонизаторот на атмосферата и технологијата за елиминација на мувла и бактерии.

  • Енергетска класа: B / A
  • Капацитет на ладење: 5030 W
  • Капацитет на греење: 5100 W
  • Моќност на ладење: 1665 W
  • Моќност на греење: 1410 W
  • Греење/ладење од -7 до 43 С
  • Препорачана површина до 55 м2

ЦЕНА СО МОНТАЖА 26990 ДЕН

ГАРАНЦИЈА 24 МЕСЕЦИ

Спореди