ТЕСЛА КЛИМА 5,5 KW TT51X81-18410A

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

29,900.00 ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A (3.21/3.61)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4990.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5310.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:4990/5310 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1554 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1420 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:800.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:43.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -7 ℃  ДО 43 ℃
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
ФРЕОН:R410
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ОВЛАСТЕНА ГАРАНЦИЈА 3 ГОД
Спореди