Тесла машина за перење алишта WF61061M1

Капацитет на перење 6.5 kg
Обртаи на центрифуга 1000
Длабочина (cm) 47
Енергетска класа A++
Димензии Ш x Д x В (mm) 595 x 470 x 850
Дисплеј Да
Број на програми 23
Одложено започнување Да (3/6/9 часа)
Ниво на бучава (перење) 59 dB
Боја Бела
Ниво на бучава (центрифуга) 74

Спореди