Тесла машина за перење садови WD430M

Капацитет на перење 9
Број на програми 4
Енергетска класа A++
Ниво на бучава 49 dB
Одложено започнување Не
Број на температура 6
Боја Бела
Половично полнење Да
Димензии (cm) 44.8 x 60 x 84.5

Спореди