Тесла машина за перење садови WD630M

Капацитет на перење 12
Број на програми 4
Енергетска класа A+
Ниво на бучава 52 dB
Одложено започнување Да
Број на температура 8
Боја Бела
Половично полнење Да
Димензии (cm) 59.8 x 60 x 81.5

Спореди