Sale!

Тесла микровална MW2391MB

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

6,555.00 ден 5,290.00 ден

Капацитет 23 l
Боја Црна
Управување Дигитално
Присуство на грил 1000
Одмрзнување Да
Сила (W) 900
Ниво на сила 5
Авто мени Да
Комбинирано готвење Да
Тајмер 95′
Експрес готвење Да
Програмирање на функции Да
Сигурност од деца Да

Спореди