Sale!

Тесла мокробранова MW2030MS

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

4,300.00 ден 3,790.00 ден

Капацитет 20 l
Боја Сребрена
Управување Механичко
Присуство на грил Не
Одмрзнување Да
Сила (W) 700
Ниво на сила 5
Авто мени Не
Комбинирано готвење Не
Тајмер 35′
Експрес готвење Не
Програмирање на функции Не
Сигурност од деца Не

Спореди