Трамболина 366cm со скалички и заштитна мрежа

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

19,990.00 ден

Б патент.
Димензии на трамболината во дијаТРАМБОЛИНА СО СКАЛИЧКИ 12ft (366 cm)
Опис:Димензии на трамболината во дијаметар 366 см. Максимална носивост до 150кг .Висина на мрежа до 180 см.Трамболината е со надворешна мрежа и е со скалички .Тежина на трамболината 55
кг .Препорачано е за деца над 6 год.
метар 366 см.
Висина на мрежа до 170 см.
Трамболината е со надворешна мрежа и е со скалички.
Тежина на трамболината 57 кг.

Спореди
Категорија: Таг