ФЕН ЗА КОСА-HD-22001R (црвен)

Со моќност од 2200W, две брзини, три различни температури и ладен воздух за фиксирање на косата, секогаш го постигнувате саканиот ефект со дување. Турманската јонска технологија го дава сјајот на косата и го неутрализира електрицитетот. За сушење на кадрава коса постои специјален дифузер кој ја зачувува кадравоста, и за посебна нега, користете додаток за третман на коса со масло. Љубителите на витлери и природно сушење, исто така, добиваат капа со ефект хауба, а исушената коса е целосно ослободена од електрицитет.

  • 2200W
  • Керамичка турмалинска јонска технологија
  • 2 брзини
  • 3 подесувања на температура
  • Гаснење на ладен воздух
  • Дифузер и концентратор
  • Додаток за третман на коса со масло
  • Демонтажен филтер
  • Алка за закачување
  • Капа за сушење на косата

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

Спореди