Sale!

ФЕН ЗА КОСА СО ПРЕКЛОПНА ДРШКА HD-12002B

799.00 ден 499.00 ден

Со моќност од 1200 W и рачка што може да се преклопи, овој фен  од Home Electronics секогаш ќе биде на вашите прсти. Лесно ќе го спакувате и ќе патувате на патување или тренинг. Дури и дома, ви нуди секојдневни чувства на ветерот во вашата коса и со причина ги зголемува вашите очекувања од секојдневниот живот.

1200W
Преклопна рачка
2 брзини
Алка за закачување

Спореди