Sale!

ЦЕДАЛКА ЗА ЦИТРУСНО ОВОШЈЕ-CJ-401W

799.00 ден 620.00 ден

Покрај тоа што е здраво, конзумирањето на цитрус може да биде вистинско уживање. Со користење на Home electronics цедалката се искористуваат до максимум големите и малите цитрусни овошје, благодарение на две чаши со различни големини и прилагодлив филтер за дозирање на пулпа за вкус. Ако често ја користите цедалката и не сакате да го измиете секој пат, постои затворен капак кој лесно ги штити деловите кои доаѓаат во контакт со овошје и сок. Кога ја миете цедалката , едноставно расклопете ја на делови, кога ќе се исушат, само повторно составете ги. Благодарение на компактен дизајн, овој уред совршено се вклопува во секој кујнски ентериер, а колку е поблиску до вашите очи, толку почесто ќе ги добиете потребните дози на витамин.

  • 40W
  • 1.2l сад за сок
  • 2 големи конуси за цедење
  • Вртење и движење во двете насоки
  • Контрола на проток на пулпа
  • Капак
  • Демонтажни делови за полесно чистење

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

Спореди