Чистач на пареа+Фен за коса-распродадено

0.00 ден

Спореди

Description

 • Чистач на пареа
 • -1300W
 • Подготвен за употреба за 6-10 секунди
 • До 20 минути пареа по полнење на резервоарот
 • 180 ° вртежна глава
 • Корисен како рачен парочистач
 • Прилагодлива пареа и 5m кабел
 • 5 основни функции: поден парочистач, чистење со пареа на тепих, Рачен парочистач, Бришење на прозорци со пареа, одржување на облека со пареа
 • 11 додатоци: 2 x Микрофибер крпи за под, лизгачот за чистење на тепих, прскалка, тркалезна четка од месинг, тркалезна четка од најлон, наставак и супер абсорбента крпа да ги избрише на прозорци,наставак и микрофибер крпа за одржување на облека и крпа за прашина
 • Фен за коса
 • 2200W
 • Керамичка турмалинска јонска технологија
 • 2 брзини
 • 3 подесувања на температура
 • Гаснење на ладен воздух
 • Дифузер и концентратор
 • Додаток за третман на коса со масло
 • Демонтажен филтер
 • Алка за закачување
 • Капа за сушење на косата
 • Гаранција 12 месеци