BALANCE BIKE IMPACT2 AIR RED QPLAY

2,690.00 ден

ДЕТАЛИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

BALANCE BIKE IMPACT-2 RED QPLAY
Со QPlay Impact, вашето дете може да ја развива рамнотежата додека игра, безбедно, удобно и забавно.
QPlay Impact е велосипед за балансирање со високо квалитетна рамка, прилагодливи седиште и рачки, кои совршено ќе се вклопат во растењето на вашето дете.Impact е забавен начин да одите во парк и да вежбате балансирање и да откриете многу нови сензации.
Вашето малечко ќе научи да управува со велосипед на многу едноставен начин, добивајќи самодоверба и сигурност пред да премине на традиционален велосипед.

Овој велосипед е многу едноставен за користење.
Вашето дете само ќе треба да се турка со своите нозе додека добие некоја брзина и потоа да ги користи за да закочи , држејќи го велосипедот без никаков проблем, благодарение на малата тежина.
Поради ова, може да се употребува само со мала помош од возрасен.

Impact има компактен и атрактивен дизајн, прилагодливо седиште, прилагодлива рачка обложена со мека гума.
Шетањето ќе биде многу забавно!

Спореди
Категорија: