Click BS-R-A10 ЗВУЧНИК СРЕБРЕН BT alu

450.00 ден

Елегантен изглед
Вграден микрофон со опција за слободни раце
Bluetooth конекција
Одличен звук
Лесно ракување
LED осветлување
Внатрешен звучник од 3w
Звучен систем Mono
Моќност: 3W
Фреквенција: 150Hz – 20kHz
Bluetooth Да
USB port Да
Напојување: Батерија на полнење
Автономија на батерија: до 2.5 часа
Вграден микрофон и функција на обавување на повици Да
Димензии: 71 x 42mm
Маса: 170g

Спореди