Click BS-R-M ЗВУЧНИК BT crn

580.00 ден

Практичен мини звучник
Вграден микрофон со опција за слободни раце
Телефонски држач
Bluetooth конекција
Одличен звук
Лесно ракување
Внатрешен звучник од 3w

Спореди