eSTAR-BEAUTY БЕЛ

2,420.00 ден

eSTAR BEAUTY HD 7″/ARM Cortex-A7 Quad Core 1.3GHz/1GB/8GB/WiFi/0.3Mpix/Android 7.1/

ГАРАНЦИЈА 24 МЕСЕЦИ

Спореди