Fitbit Alta HR Black L FB408SBKL-EU

Основни информации
компатибилен со сите платформи на мобилни уреди, екран на допир, акцелерометар, алтиметар, сензор за стапка на огниште, Bluetooth

GPS  GPS е поврзан
Водоотпорен
Внатрешна меморија НЕ
Известувања    ДА
Батерија     5 ДЕНА
Слушање музика преку часовник   НЕ
Дополнително
Промена на ремчето на часовникот, следење на спиењето, променливи нараквици, препознавање вежби
 
 

Спореди