GoPro 7 Black -CHDHX-701-FW-

28,050.00 ден

Херојот 7 црна има стабилизација на HyperSmooth која ќе обезбеди стабилна слика дури и во најтешките услови на снимање. Покрај тоа, оваа камера, исто така, има опција TimeWarp која претставува некаков вид на автоматски режим на хиперплазија – снимање на време, со движење на камерата. Од друга страна, можно е бавно движење во режим на 120 или 240 fps.
Други предмети од нашата понуда

  • Акциона камера
  • 4K60fps video
  • 12MP image sensor (HDR)
  • 8x slo-mo speed
  • Вграден Wi-Fi and Bluetooth и Protune
  • GP1 processor
  • Водоотпорен до 10м
  • Hypersmooth стабилизатор
  • Live streaming
  • Smart remote

ГАРАНЦИЈА 24 МЕСЕЦИ

Спореди