Sale!

GoPRo Blue Water norkel -AACDR-001

4,190.00 ден 3,999.00 ден

Blue Water Snorkel обезбедува корекција на боја за вашиот GoPro додека снимате снимки на длабочина од 5 до 33 метри (1,5 до 10 метри). Таа е идеална за нуркање во сина вода или чиста слатка вода. Филтерот лесно се притиска на камерата и може да се користи со или без рамката. Изграден е од стакло отпорно на гребење, оптичко одделение за оптимална јасност. Вклучува микрофибер торба и јаже.

Обезбедува корекција на бои додека снимате снимки со сина вода или јасна слатка вода на длабочина од 5 до 33 метри (1,5 до 10 метри)
Изграден од отпорно на гребнатини, оптичко одделение за оптимална јасност на сликата
Притиснува на своето место директно на камерата, нема потреба од алати или куќиште
Вклучува торбичка и микрофибер торба за чување и чистење на леќи
Се користи За употреба со HERO7 Црна, HERO6 Црна, HERO5 Црна, HERO (2018)

Спореди