GoPro camera HERO -CHDHB-501-RW-

0.00 ден

GoPro camera HERO -CHDHB-501-RW-

“GoPro, започнете со снимање.”
Управувајте со GoPro без користење на рацете користејќи едноставни гласовни команди.
Снимајте јасно, стабилизирано видео без разлика дали снимате со рака или користите GoPro монтирање.
Добијте го ударот, потоа исфрлете го назад додека вашите снимки се движат кон GoPro апликацијата и се преобразуваат во одличен виде
HERO е компатибилен со 30 + додатоци кои ви помагаат да ги снимите вашите страсти на сосема нов начин.

Photo 10MP / 10 fps

BurstVideo 1080p60

Waterproof 33ft (10m)

Voice Control Yes

Video Stabilization Yes

Touch Display

Yes
QuikStories
Yes
GP1 Chip
Auto Low Light
Yes
Advanced Wind Noise Reduction
3-mic processing
Stereo Audio
Yes
Wi-Fi + Bluetooth®
Yes

ГАРАНЦИЈА 24 МЕСЕЦИ
Спореди