Sale!

GoPro Curved + Flat Adhesive -AACFT-001-

1,990.00 ден 1,899.00 ден

Прицврстете го GoPro на заоблени и рамни површини со овие водонепропусни лепенки за индустриска сила. Може да се отстрани со загревање на лепливи врски со фен за коса

Компатибилен со широк спектар на криви и рамни површини
Лепилото за индустриска сила овозможува сигурно монтирање

Отстранлив со примена на топлина за леплива врска и пилинг од монтирање

Содржи

3 закривени лепила
3 рамни лепила

Спореди