Sale!

GoPro Duall Battery Charger -AADBD-001-EU-

Број на рати: 10 рати
  • Вкупно провизиjа (СВТ 51.09%): 12 450 ден
  • Вкупен износ за отплата: 62 450 ден
  • Датум на отплата: 23.10.2020
  • Износ на рата: 6 245 ден

Овој калкулатор е од информативен карактер, доколку сакате да го порачате овој продукт на рати, ставете го во кошничка, и на прозорецот за наплата изберете плаќање на рати со Kreddy.

4,190.00 ден 3,999.00 ден

Погодно за полнење две GoPro батерии истовремено со двојниот полнач на батерии. Надоместоци преку било кој USB порт. За 45% побрзо полнење, 1 користите со GoPro Supercharger (Меѓународен Dual-Port Charger) .2 Двојните LED индикаторски светилки го прикажуваат статусот на полнење. Вклучува резервна батерија на полнење од 1220mAh со литиум-јон.

Погодно се полнат две GoPro фотоапарати истовремено
Надоместоци преку било кој USB порт; за побрзо полнење, користете со GoPro Supercharger (Меѓународен двополен приклучок) 2
Двојните LED светла прикажуваат статус на полнење на двете батерии
Вклучува резервна батерија на полнење од 1220mAh со литиум-јон
Ви овозможува да ги полните резервните батерии додека ја користите камерата

Спореди