Sale!

GoPro Grab Bag -AGBAG-002-

1,990.00 ден 1,899.00 ден

А торба за влечење на монтирања и резервни делови. Вклучува криви и рамни лепливи монтирања, две прицврстувачки копчиња, 3-насочен потпирач за рака, плус различни кратки и долги завртки за палците.

Проширете ги опциите за монтирање или користете како ресурс за резервни делови

-Свртено лепило
-Рамен лепило
-2 токи за монтирање
-3-насочен раб
– Кратко завртување на палецот
-Долг палец со завртки
-Рамен палец

Спореди