Sale!

GoPro handlebar/Seatpost/ -AGTSM-001-

2,620.00 ден 2,499.00 ден

Монтирајте го GoPro на управувачот, седиштата, скијачките столбови и многу повеќе. Дизајнот со шарки, кој не се лизга, лесно се прицврстува на различни локации за монтирање или обезбедува на столб или цевка за да создаде рачен бум. Копчето за монтирање ви овозможува да го движите GoPro помеѓу монтирањата на летање, а основата има ротација од 360 ° за да го постигнете совршениот агол за секоја фотографија. Одговара на цевки со дијаметар од 0,35 до 1,4 сантиметри (9 до 35 мм).

Шаркинот, кој не се лизга, поставува за неколку секунди и прицврстува на било која цевка со дијаметар од 0,35 до 1,4 сантиметри (9 до 35 мм)
Вртливата основа има 360 ° ротација со 16 безбедни положби, обезбедувајќи совршен агол и овозможувајќи брзи промени во перспектива за подинамични снимки
Монтажната спојка им овозможува на корисниците да ја преместуваат камерата помеѓу монтирањата во лет, овозможувајќи брзи и лесни промени во перспектива
Издржливата конструкција спречува лизгање и кршење и го минимизира вибрациите и тресењето на фотоапаратот
Нема лабави делови да се откажат или изгубат

Спореди