Sale!

GoPro Head Strap + QuickClip -ACHOM-001-

1,990.00 ден 1,899.00 ден

Вклучува Ремче за глава и QuickClip за различни опции за монтирање на глава. Целосно прилагодлив за да ги собере сите големини, главен ремен може да биде прицврстен на шлем или директно на вашата глава. QuickClip може да се користи за прикачување на GoPro на бејзбол капи, ремени и повеќе.

Ременот за глава е целосно прилагодлив за да ги собере сите големини
Ременот за глава може да биде врзан за шлем или директно на вашата глава во положба слична на фаровите
QuickClip ви овозможува да го прикачите вашиот GoPro на бејзбол касети, појаси и повеќе
QuickClip овозможува ултра компактно монтирање со низок профил

Спореди