Sale!

GoPro Helmet Front Mount -AHFSM-001-

2,620.00 ден 2,499.00 ден

Монтирајте било GoPro на предната или на страна на шлемови. Со вклучениот склоп за вртење, прилагодувањето на аголот е лесно.

Разновиден систем за монтирање на предни и странични шлемови
Нуди максимална прилагодливост за различни снимки и зафаќање на агли
Вклучува лесна за употреба интегрирана тока за монтирање

Спореди