Sale!

GoPro Helmet Swivel Mount -ARSDM-001-

2,620.00 ден 2,499.00 ден

Оваа разноврсна носач безбедно прицврстува било која HERO Session камера за да создаде елегантен, низок профил кој лесно се прилагодува. Рамката со низок профил го поставува вашиот фотоапарат блиску до шлемот, а Swivel Mount ви овозможува да го насочите вашиот фотоапарат со широк опсег на вртење и вртење. Снимајте видеа и фотографии со кои се соочувате напред или назад, со едноставен пресврт и свртете без да застанете или да го монтирате вашиот фотоапарат. Спарете го со било која HERO Session камера за најкомпактна опција за монтирање на камерата од GoPro.

Работи со било која HERO сесија камера
Вклучува рамка со низок профил за ултра компактно монтирање
Вклучува приклучок за навалување за повеќенаменско позиционирање на камерата
Камерата може да биде поставена на повеќе начини во рамката и да ротира 360 ° за зголемена флексибилност при монтажа
Обезбедува лесен пристап до копчето на блендата и портите на камерата во повеќето монтирани конфигурации
Вградените брави го олеснуваат инсталирањето и отстранувањето на камерата од вашето поставување за монтирање

Рамка со низок профил
Вртење на планината
Кратко завртување на палецот
2 закривени лепила

Спореди