Sale!

GoPro QuikKey (Iphone,Ipad) SD -AMCRL-001-EU-

2,620.00 ден 2,499.00 ден

Quik Key (iPhone / iPad) е брз и лесен начин за ослободување и уредување GoPro снимки складирани на вашата microSD картичка. 1 Приклучете го на вашиот iPhone или iPad, а потоа со помош на апликацијата Capture, префрлете ги снимките за да создадете и споделите неверојатни GoPro видео клипови. Не сите уреди ќе ги поддржат резолуциите што може да ги понуди GoPro камерата. Ве молиме погледнете го овој линк за повеќе информации за поддржаните резолуции.

Брзо и едноставно користење на plug-and-play на iPhone и iPad
Пристапете на GoPro снимката на вашата microSD картичка1
Капак со клип со карабинер и покрив отпорен на временски период го олеснуваат Quik Key со вас
Парови со Capture, GoPro мобилна апликација, 3 за лесен пристап до вашата содржина
Добијте бесплатни GoPro апликации на gopro.com/apps

Quik Key (iPhone® / iPad®) Мобилен microSD ™ читач на картички
Покриено отпорно на покритие
Карабинер клип

Спореди